Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Maci Mackó Játék Mackó Rózsák Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Maci Mackó Játék Mackó Rózsák Poszter
Törlés
  

Maci Mackó Játék Mackó Rózsák Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Maci Mackó Játék Mackó Rózsák Poszter többféle változatban rendelhető.

Maci Mackó Játék Mackó Rózsák Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Maci Mackó Játék Mackó Rózsák Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Maci Mackó Játék Mackó Rózsák Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Maci Mackó Játék Mackó Rózsák Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Maci Mackó Játék Mackó Rózsák Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Maci Mackó Játék Mackó Rózsák Poszter faliképpel.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: ,
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.