Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Rózsa Graffiti Rajz Festmény Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Rózsa Graffiti Rajz Festmény Poszter
  • Rózsa Graffiti Rajz Festmény Poszter
Törlés
  

Rózsa Graffiti Rajz Festmény Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Rózsa Graffiti Rajz Festmény Poszter többféle változatban rendelhető.

Rózsa Graffiti Rajz Festmény Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Rózsa Graffiti Rajz Festmény Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Rózsa Graffiti Rajz Festmény Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Rózsa Graffiti Rajz Festmény Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Rózsa Graffiti Rajz Festmény Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Rózsa Graffiti Rajz Festmény Poszter faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.