Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Föld Bolygó Űrből Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Föld Bolygó Űrből Poszter
  • Föld Bolygó Űrből Poszter
Törlés
  

Föld Bolygó Űrből Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Föld Bolygó Űrből Poszter többféle változatban rendelhető.

Föld Bolygó Űrből Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Föld Bolygó Űrből Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Föld Bolygó Űrből Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Föld Bolygó Űrből Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Föld Bolygó Űrből Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Föld Bolygó Űrből Poszter faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.