Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Nagymacska Tigris Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Nagymacska Tigris Poszter
  • Nagymacska Tigris Poszter
Törlés
  

Nagymacska Tigris Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Nagymacska Tigris Poszter többféle változatban rendelhető.

Nagymacska Tigris Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Nagymacska Tigris Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Nagymacska Tigris Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Nagymacska Tigris Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Nagymacska Tigris Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Nagymacska Tigris Poszter faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.