Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Virágok Növény Rózsa Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Virágok Növény Rózsa Poszter
Törlés
  

Virágok Növény Rózsa Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Virágok Növény Rózsa Poszter többféle változatban rendelhető.

Virágok Növény Rózsa Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Virágok Növény Rózsa Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Virágok Növény Rózsa Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Virágok Növény Rózsa Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Virágok Növény Rózsa Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Virágok Növény Rózsa Poszter faliképpel.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: ,
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.