Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Rózsa és Bor Ünneplés Party Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Rózsa és Bor Ünneplés Party Poszter
Törlés
  

Rózsa és Bor Ünneplés Party Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Rózsa és Bor Ünneplés Party Poszter többféle változatban rendelhető.

Rózsa és Bor Ünneplés Party Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Rózsa és Bor Ünneplés Party Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Rózsa és Bor Ünneplés Party Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Rózsa és Bor Ünneplés Party Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Rózsa és Bor Ünneplés Party Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Rózsa és Bor Ünneplés Party Poszter faliképpel.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: ,
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.