Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Falikép Viráglevelek Vászonkép

60 312 Ft-tól 50 787 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, és falra akasztható állapotban küldjük el. Anyagai tartósak, színei élesek.

Kivitel: 1 Részes Vászonkép
  • Falikép Viráglevelek Vászonkép
  • Falikép Viráglevelek Vászonkép
Törlés
  

Falikép Viráglevelek Vászonkép a tökéletes fali dekoráció, többféle változatban. Rendeld meg kedvező áron, házhozszállítással.

Válasz tökéletes lakásdekorációt otthonodba. Falikép Viráglevelek Vászonkép egy nagyszerű ötlet, amellyel gyorsan feldíszítheted otthonod bármelyik helyiségét.

Falikép Viráglevelek Vászonkép falikép jól mutathat a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Falikép Viráglevelek Vászonkép örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Falikép Viráglevelek Vászonkép prémium minőségű, pamut vászonra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Falikép Viráglevelek Vászonkép térhatást keltve igazán szép dekoráció lakásod számára, nem tükröződik, minden szögből jól kivehetően látszik, és gyerekjáték a falra helyezni.

Hogyan és miből készül a vászonkép

A kiváló minőségű, 100% pamut, selyemfényű vászon, 2 cm széles fa keretre van kifeszítve (vakráma), így a faltól eltávolodva, igazán szembetűnő díszként szolgál. A vakráma fa kerete jó minőségű, időtálló fenyőfa.

Falikép Viráglevelek Vászonkép hangsúlyos textúrával, magas szín intenzitással és kontraszttal rendelkezik.

Falikép Viráglevelek Vászonkép tisztítása

Enyhén vizes ronggyal tisztítható. Rugalmas és nem szakad.

Falikép Viráglevelek Vászonkép falra rögzítése

Falikép Viráglevelek Vászonkép falra rögzítése egyszerű. Egy csavarra vagy szegre akasztva a fakeret ráfekszik a falra, így a függesztés diszkrét, és nem látható.

Modern és hagyományos otthonok tartós díszeként, és hangulatteremtő elemeként szolgál, ez a szépen elkészített Falikép Viráglevelek Vászonkép fali dísz.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Falikép Viráglevelek Vászonkép faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.