Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Tulipán Mező Napsugár Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Tulipán Mező Napsugár Poszter
  • Tulipán Mező Napsugár Poszter
Törlés
  

Tulipán Mező Napsugár Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Tulipán Mező Napsugár Poszter többféle változatban rendelhető.

Tulipán Mező Napsugár Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Tulipán Mező Napsugár Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Tulipán Mező Napsugár Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Tulipán Mező Napsugár Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Tulipán Mező Napsugár Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Tulipán Mező Napsugár Poszter faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.