🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Természet Festmény Szarvasok Őzek Hegyek Poszter

13 000 Ft-tól 7 990 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Természet Festmény Szarvasok Őzek Hegyek Poszter
  • Természet Festmény Szarvasok Őzek Hegyek Poszter
  • Természet Festmény Szarvasok Őzek Hegyek Poszter
  • Természet Festmény Szarvasok Őzek Hegyek Poszter
Törlés
  

Természet Festmény Szarvasok Őzek Hegyek Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Természet Festmény Szarvasok Őzek Hegyek Poszter többféle változatban rendelhető.

Természet Festmény Szarvasok Őzek Hegyek Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Természet Festmény Szarvasok Őzek Hegyek Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Természet Festmény Szarvasok Őzek Hegyek Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Természet Festmény Szarvasok Őzek Hegyek Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Természet Festmény Szarvasok Őzek Hegyek Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Természet Festmény Szarvasok Őzek Hegyek Poszter faliképpel.

Kivitel

Poszter

Tájolás

Fekvő

Fotó felbontása

Ultra HD

Nyomtató típusa

Tintasugaras

Papír típusa

Fényes

Technika

Digitális nyomat

Keret típus

Műanyag, falra akasztható, kitámasztható

Falikép saját fotóból

Szeretnél saját fotóból vászonképet vagy posztert készíteni?

Töltsd fel a fotód ide →

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.