Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Thaiföld Tenger Csónak Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Thaiföld Tenger Csónak Poszter
  • Thaiföld Tenger Csónak Poszter
Törlés
  

Thaiföld Tenger Csónak Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Thaiföld Tenger Csónak Poszter többféle változatban rendelhető.

Thaiföld Tenger Csónak Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Thaiföld Tenger Csónak Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Thaiföld Tenger Csónak Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Thaiföld Tenger Csónak Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Thaiföld Tenger Csónak Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Thaiföld Tenger Csónak Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_W7PK5LR3 Kategóriák: ,
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.