Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Falikép Tengerpart Napnyugta Színes Felhők Sziklák Vászonkép

60 312 Ft-tól 50 787 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, és falra akasztható állapotban küldjük el. Anyagai tartósak, színei élesek.

Kivitel: 1 Részes Vászonkép
  • Falikép Tengerpart Napnyugta Színes Felhők Sziklák Vászonkép
  • Falikép Tengerpart Napnyugta Színes Felhők Sziklák Vászonkép
Törlés
  

Falikép Tengerpart Napnyugta Színes Felhők Sziklák Vászonkép a tökéletes fali dekoráció, többféle változatban. Rendeld meg kedvező áron, házhozszállítással.

Válasz tökéletes lakásdekorációt otthonodba. Falikép Tengerpart Napnyugta Színes Felhők Sziklák Vászonkép egy nagyszerű ötlet, amellyel gyorsan feldíszítheted otthonod bármelyik helyiségét.

Falikép Tengerpart Napnyugta Színes Felhők Sziklák Vászonkép falikép jól mutathat a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Falikép Tengerpart Napnyugta Színes Felhők Sziklák Vászonkép örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Falikép Tengerpart Napnyugta Színes Felhők Sziklák Vászonkép prémium minőségű, pamut vászonra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Falikép Tengerpart Napnyugta Színes Felhők Sziklák Vászonkép térhatást keltve igazán szép dekoráció lakásod számára, nem tükröződik, minden szögből jól kivehetően látszik, és gyerekjáték a falra helyezni.

Hogyan és miből készül a vászonkép

A kiváló minőségű, 100% pamut, selyemfényű vászon, 2 cm széles fa keretre van kifeszítve (vakráma), így a faltól eltávolodva, igazán szembetűnő díszként szolgál. A vakráma fa kerete jó minőségű, időtálló fenyőfa.

Falikép Tengerpart Napnyugta Színes Felhők Sziklák Vászonkép hangsúlyos textúrával, magas szín intenzitással és kontraszttal rendelkezik.

Falikép Tengerpart Napnyugta Színes Felhők Sziklák Vászonkép tisztítása

Enyhén vizes ronggyal tisztítható. Rugalmas és nem szakad.

Falikép Tengerpart Napnyugta Színes Felhők Sziklák Vászonkép falra rögzítése

Falikép Tengerpart Napnyugta Színes Felhők Sziklák Vászonkép falra rögzítése egyszerű. Egy csavarra vagy szegre akasztva a fakeret ráfekszik a falra, így a függesztés diszkrét, és nem látható.

Modern és hagyományos otthonok tartós díszeként, és hangulatteremtő elemeként szolgál, ez a szépen elkészített Falikép Tengerpart Napnyugta Színes Felhők Sziklák Vászonkép fali dísz.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Falikép Tengerpart Napnyugta Színes Felhők Sziklák Vászonkép faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.