Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Tarka Tulipán Virág Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Tarka Tulipán Virág Poszter
  • Tarka Tulipán Virág Poszter
Törlés
  

Tarka Tulipán Virág Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Tarka Tulipán Virág Poszter többféle változatban rendelhető.

Tarka Tulipán Virág Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Tarka Tulipán Virág Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Tarka Tulipán Virág Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Tarka Tulipán Virág Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Tarka Tulipán Virág Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Tarka Tulipán Virág Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_A355SZDH Kategóriák: , Címkék: ,
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.