Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Retró Tengerpart VW Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Retró Tengerpart VW Poszter
  • Retró Tengerpart VW Poszter
Törlés
  

Retró Tengerpart VW Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Retró Tengerpart VW Poszter többféle változatban rendelhető.

Retró Tengerpart VW Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Retró Tengerpart VW Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Retró Tengerpart VW Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Retró Tengerpart VW Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Retró Tengerpart VW Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Retró Tengerpart VW Poszter faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.