Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Porsche 911 Piros Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Porsche 911 Piros Poszter
Törlés
  

Porsche 911 Piros Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Porsche 911 Piros Poszter többféle változatban rendelhető.

Porsche 911 Piros Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Porsche 911 Piros Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Porsche 911 Piros Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Porsche 911 Piros Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Porsche 911 Piros Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Porsche 911 Piros Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_814BOI2F Kategóriák: , , Címkék: ,
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.