Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Szivárvány Hegyek Tájkép Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Szivárvány Hegyek Tájkép Poszter
  • Szivárvány Hegyek Tájkép Poszter
Törlés
  

Szivárvány Hegyek Tájkép Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Szivárvány Hegyek Tájkép Poszter többféle változatban rendelhető.

Szivárvány Hegyek Tájkép Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Szivárvány Hegyek Tájkép Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Szivárvány Hegyek Tájkép Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Szivárvány Hegyek Tájkép Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Szivárvány Hegyek Tájkép Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Szivárvány Hegyek Tájkép Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_F7TEYX2J Kategóriák: , , Címkék: ,
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.