Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Falikép Naplemente Napkelte Színes Égbolt Napnyugta Tengerpart Vászonkép

60 312 Ft-tól 50 787 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, és falra akasztható állapotban küldjük el. Anyagai tartósak, színei élesek.

Kivitel: 1 Részes Vászonkép
  • Falikép Naplemente Napkelte Színes Égbolt Napnyugta Tengerpart Vászonkép
  • Falikép Naplemente Napkelte Színes Égbolt Napnyugta Tengerpart Vászonkép
Törlés
  

Falikép Naplemente Napkelte Színes Égbolt Napnyugta Tengerpart Vászonkép a tökéletes fali dekoráció, többféle változatban. Rendeld meg kedvező áron, házhozszállítással.

Válasz tökéletes lakásdekorációt otthonodba. Falikép Naplemente Napkelte Színes Égbolt Napnyugta Tengerpart Vászonkép egy nagyszerű ötlet, amellyel gyorsan feldíszítheted otthonod bármelyik helyiségét.

Falikép Naplemente Napkelte Színes Égbolt Napnyugta Tengerpart Vászonkép falikép jól mutathat a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Falikép Naplemente Napkelte Színes Égbolt Napnyugta Tengerpart Vászonkép örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Falikép Naplemente Napkelte Színes Égbolt Napnyugta Tengerpart Vászonkép prémium minőségű, pamut vászonra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Falikép Naplemente Napkelte Színes Égbolt Napnyugta Tengerpart Vászonkép térhatást keltve igazán szép dekoráció lakásod számára, nem tükröződik, minden szögből jól kivehetően látszik, és gyerekjáték a falra helyezni.

Hogyan és miből készül a vászonkép

A kiváló minőségű, 100% pamut, selyemfényű vászon, 2 cm széles fa keretre van kifeszítve (vakráma), így a faltól eltávolodva, igazán szembetűnő díszként szolgál. A vakráma fa kerete jó minőségű, időtálló fenyőfa.

Falikép Naplemente Napkelte Színes Égbolt Napnyugta Tengerpart Vászonkép hangsúlyos textúrával, magas szín intenzitással és kontraszttal rendelkezik.

Falikép Naplemente Napkelte Színes Égbolt Napnyugta Tengerpart Vászonkép tisztítása

Enyhén vizes ronggyal tisztítható. Rugalmas és nem szakad.

Falikép Naplemente Napkelte Színes Égbolt Napnyugta Tengerpart Vászonkép falra rögzítése

Falikép Naplemente Napkelte Színes Égbolt Napnyugta Tengerpart Vászonkép falra rögzítése egyszerű. Egy csavarra vagy szegre akasztva a fakeret ráfekszik a falra, így a függesztés diszkrét, és nem látható.

Modern és hagyományos otthonok tartós díszeként, és hangulatteremtő elemeként szolgál, ez a szépen elkészített Falikép Naplemente Napkelte Színes Égbolt Napnyugta Tengerpart Vászonkép fali dísz.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Falikép Naplemente Napkelte Színes Égbolt Napnyugta Tengerpart Vászonkép faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.