Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Föld Bolygó Hold Csillagok Világűr Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Föld Bolygó Hold Csillagok Világűr Poszter
  • Föld Bolygó Hold Csillagok Világűr Poszter
Törlés
  

Föld Bolygó Hold Csillagok Világűr Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Föld Bolygó Hold Csillagok Világűr Poszter többféle változatban rendelhető.

Föld Bolygó Hold Csillagok Világűr Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Föld Bolygó Hold Csillagok Világűr Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Föld Bolygó Hold Csillagok Világűr Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Föld Bolygó Hold Csillagok Világűr Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Föld Bolygó Hold Csillagok Világűr Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Föld Bolygó Hold Csillagok Világűr Poszter faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.