Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Absztrakt Színek Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Absztrakt Színek Poszter
Törlés
  

Absztrakt Színek Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Absztrakt Színek Poszter többféle változatban rendelhető.

Absztrakt Színek Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Absztrakt Színek Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Absztrakt Színek Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Absztrakt Színek Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Absztrakt Színek Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Absztrakt Színek Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_B2J22UP3 Kategóriák: , Címke:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.