Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Fák Kék Ég Színes Levelek Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Fák Kék Ég Színes Levelek Poszter
Törlés
  

Fák Kék Ég Színes Levelek Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Fák Kék Ég Színes Levelek Poszter többféle változatban rendelhető.

Fák Kék Ég Színes Levelek Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Fák Kék Ég Színes Levelek Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Fák Kék Ég Színes Levelek Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Fák Kék Ég Színes Levelek Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Fák Kék Ég Színes Levelek Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Fák Kék Ég Színes Levelek Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_P6T5M322 Kategóriák: , Címkék: ,
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.