🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Mező Hegyoldal Csehország Hegyek Poszter

13 000 Ft-tól 7 990 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Mező Hegyoldal Csehország Hegyek Poszter
  • Mező Hegyoldal Csehország Hegyek Poszter
  • Mező Hegyoldal Csehország Hegyek Poszter
  • Mező Hegyoldal Csehország Hegyek Poszter
Törlés
  

Mező Hegyoldal Csehország Hegyek Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Mező Hegyoldal Csehország Hegyek Poszter többféle változatban rendelhető.

Mező Hegyoldal Csehország Hegyek Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Mező Hegyoldal Csehország Hegyek Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Mező Hegyoldal Csehország Hegyek Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Mező Hegyoldal Csehország Hegyek Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Mező Hegyoldal Csehország Hegyek Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Mező Hegyoldal Csehország Hegyek Poszter faliképpel.

Kivitel

Poszter

Tájolás

Fekvő

Fotó felbontása

Ultra HD

Nyomtató típusa

Tintasugaras

Papír típusa

Fényes

Technika

Digitális nyomat

Keret típus

Műanyag, falra akasztható, kitámasztható

Falikép saját fotóból

Szeretnél saját fotóból vászonképet vagy posztert készíteni?

Töltsd fel a fotód ide →

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.