Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Eljegyzési Gyűrűk és Rózsák Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Eljegyzési Gyűrűk és Rózsák Poszter
Törlés
  

Eljegyzési Gyűrűk és Rózsák Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Eljegyzési Gyűrűk és Rózsák Poszter többféle változatban rendelhető.

Eljegyzési Gyűrűk és Rózsák Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Eljegyzési Gyűrűk és Rózsák Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Eljegyzési Gyűrűk és Rózsák Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Eljegyzési Gyűrűk és Rózsák Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Eljegyzési Gyűrűk és Rózsák Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Eljegyzési Gyűrűk és Rózsák Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_P9WZ3861 Kategóriák: , Címkék: ,
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.