Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Egyedi Vászonkép Saját Fotóból

47 612 Ft-tól 38 087 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Családi, esküvői és egyéb kedvenc fotódból készült vászonkép csodás díszként szolgál majd otthonodban. Éles színei, tartóssága, és azonnal falra akaszthatósága miatt nagyszerű választás.

Rendelés menete:

Kivitel: 1 Részes Vászonkép
  • Egyedi Vászonkép Saját Fotóból (5 Részes)
  • Egyedi Vászonkép Saját Fotóból (5 Részes)
Törlés
  

Egyedi Vászonkép Saját Fotóból a tökéletes fali dekoráció, többféle változatban. Rendeld meg kedvező áron, házhozszállítással.

Válasz tökéletes lakásdekorációt otthonodba. Egyedi Vászonkép Saját Fotóból egy nagyszerű ötlet, amellyel gyorsan feldíszítheted otthonod bármelyik helyiségét.

Egyedi Vászonkép Saját Fotóból falikép jól mutathat a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Egyedi Vászonkép Saját Fotóból örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Egyedi Vászonkép Saját Fotóból prémium minőségű, pamut vászonra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Egyedi Vászonkép Saját Fotóból térhatást keltve igazán szép dekoráció lakásod számára, nem tükröződik, minden szögből jól kivehetően látszik, és gyerekjáték a falra helyezni.

Hogyan és miből készül a vászonkép

A kiváló minőségű, 100% pamut, selyemfényű vászon, 2.5 cm széles fa keretre van kifeszítve (vakráma), így a faltól eltávolodva, igazán szembetűnő díszként szolgál. A vakráma fa kerete jó minőségű, időtálló fenyőfa.

Egyedi Vászonkép Saját Fotóból hangsúlyos textúrával, magas szín intenzitással és kontraszttal rendelkezik.

Egyedi Vászonkép Saját Fotóból tisztítása

Enyhén vizes ronggyal tisztítható. Rugalmas és nem szakad.

Egyedi Vászonkép Saját Fotóból falra rögzítése

Egyedi Vászonkép Saját Fotóból falra rögzítése egyszerű. Egy csavarra vagy szegre akasztva a fakeret ráfekszik a falra, így a függesztés diszkrét, és nem látható.

Modern és hagyományos otthonok tartós díszeként, és hangulatteremtő elemeként szolgál, ez a szépen elkészített Egyedi Vászonkép Saját Fotóból fali dísz.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Egyedi Vászonkép Saját Fotóból faliképpel.

Cikkszám: FALI_V3SZVJ9Y Kategóriák: ,
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.