Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Egyedi Poszter Saját Fotóból

25 400 Ft-tól 19 037 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Családi, esküvői és egyéb kedvenc fotódból készült poszter csodás díszként szolgál majd otthonodban.

Éles színei, tartóssága, és azonnal falra akaszthatósága miatt nagyszerű választás.

Küld be a saját fotód ide, majd rendeld meg a kívánt méretet és kivitelt itt.

A fotód lehet álló és fekvő is. Gyártás megkezdése előtt megmutatjuk, hogyan fog kinézni a kész termék, és szerkesztjük, ha szükséges.

Kivitel: Poszter
  • Egyedi Vászonkép Saját Fotóból (5 Részes)
  • Egyedi Vászonkép Saját Fotóból (5 Részes)
Törlés
  

Egyedi Poszter Saját Fotóból a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Egyedi Poszter Saját Fotóból többféle változatban rendelhető.

Egyedi Poszter Saját Fotóból falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Egyedi Poszter Saját Fotóból örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Egyedi Poszter Saját Fotóból prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Egyedi Poszter Saját Fotóból faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Egyedi Poszter Saját Fotóból egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Egyedi Poszter Saját Fotóból faliképpel.

Cikkszám: FALI_44ZW192K Kategória: Címkék: , ,
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.