Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Víz Patak Hegyekben Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Víz Patak Hegyekben Poszter
  • Víz Patak Hegyekben Poszter
Törlés
  

Víz Patak Hegyekben Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Víz Patak Hegyekben Poszter többféle változatban rendelhető.

Víz Patak Hegyekben Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Víz Patak Hegyekben Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Víz Patak Hegyekben Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Víz Patak Hegyekben Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Víz Patak Hegyekben Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Víz Patak Hegyekben Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_TJTZS1MO Kategóriák: , , Címkék: ,
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.