Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

3D Absztrakt Színes Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • 3D Absztrakt Színes Poszter
Törlés
  

3D Absztrakt Színes Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. 3D Absztrakt Színes Poszter többféle változatban rendelhető.

3D Absztrakt Színes Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy 3D Absztrakt Színes Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

3D Absztrakt Színes Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

3D Absztrakt Színes Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel 3D Absztrakt Színes Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép 3D Absztrakt Színes Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_1BVU1QD1 Kategóriák: , Címke:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.