🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Vitorlás Hajó Festmény Tenger Madarak Kikötő Poszter

13 000 Ft-tól 7 990 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Vitorlás Hajó Festmény Tenger Madarak Kikötő Poszter
  • Vitorlás Hajó Festmény Tenger Madarak Kikötő Poszter
  • Vitorlás Hajó Festmény Tenger Madarak Kikötő Poszter
  • Vitorlás Hajó Festmény Tenger Madarak Kikötő Poszter
Törlés
  

Vitorlás Hajó Festmény Tenger Madarak Kikötő Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Vitorlás Hajó Festmény Tenger Madarak Kikötő Poszter többféle változatban rendelhető.

Vitorlás Hajó Festmény Tenger Madarak Kikötő Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Vitorlás Hajó Festmény Tenger Madarak Kikötő Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Vitorlás Hajó Festmény Tenger Madarak Kikötő Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Vitorlás Hajó Festmény Tenger Madarak Kikötő Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Vitorlás Hajó Festmény Tenger Madarak Kikötő Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Vitorlás Hajó Festmény Tenger Madarak Kikötő Poszter faliképpel.

Kivitel

Poszter

Tájolás

Fekvő

Fotó felbontása

Ultra HD

Nyomtató típusa

Tintasugaras

Papír típusa

Fényes

Technika

Digitális nyomat

Keret típus

Műanyag, falra akasztható, kitámasztható

Falikép saját fotóból

Szeretnél saját fotóból vászonképet vagy posztert készíteni?

Töltsd fel a fotód ide →

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.