Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Hegyek és Színes Égbolt Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Hegyek és Színes Égbolt Poszter
Törlés
  

Hegyek és Színes Égbolt Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Hegyek és Színes Égbolt Poszter többféle változatban rendelhető.

Hegyek és Színes Égbolt Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Hegyek és Színes Égbolt Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Hegyek és Színes Égbolt Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Hegyek és Színes Égbolt Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Hegyek és Színes Égbolt Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Hegyek és Színes Égbolt Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_7Z5R49JZ Kategóriák: , , , Címke:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.