Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Virágszirom Virág Növény Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Virágszirom Virág Növény Poszter
Törlés
  

Virágszirom Virág Növény Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Virágszirom Virág Növény Poszter többféle változatban rendelhető.

Virágszirom Virág Növény Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Virágszirom Virág Növény Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Virágszirom Virág Növény Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Virágszirom Virág Növény Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Virágszirom Virág Növény Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Virágszirom Virág Növény Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_99Z782T2 Kategóriák: , Címke:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.