Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Világűr Galaxis Bolygók Csillagok Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Világűr Galaxis Bolygók Csillagok Poszter
  • Világűr Galaxis Bolygók Csillagok Poszter
Törlés
  

Világűr Galaxis Bolygók Csillagok Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Világűr Galaxis Bolygók Csillagok Poszter többféle változatban rendelhető.

Világűr Galaxis Bolygók Csillagok Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Világűr Galaxis Bolygók Csillagok Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Világűr Galaxis Bolygók Csillagok Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Világűr Galaxis Bolygók Csillagok Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Világűr Galaxis Bolygók Csillagok Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Világűr Galaxis Bolygók Csillagok Poszter faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.