Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Világűr Bolygó Univerzum Sci-Fi Galaxis Csillagok Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Világűr Bolygó Univerzum Sci-Fi Galaxis Csillagok Poszter
  • Világűr Bolygó Univerzum Sci-Fi Galaxis Csillagok Poszter
Törlés
  

Világűr Bolygó Univerzum Sci-Fi Galaxis Csillagok Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Világűr Bolygó Univerzum Sci-Fi Galaxis Csillagok Poszter többféle változatban rendelhető.

Világűr Bolygó Univerzum Sci-Fi Galaxis Csillagok Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Világűr Bolygó Univerzum Sci-Fi Galaxis Csillagok Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Világűr Bolygó Univerzum Sci-Fi Galaxis Csillagok Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Világűr Bolygó Univerzum Sci-Fi Galaxis Csillagok Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Világűr Bolygó Univerzum Sci-Fi Galaxis Csillagok Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Világűr Bolygó Univerzum Sci-Fi Galaxis Csillagok Poszter faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.