Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Űrhajós Asztronauta Űrhajó Világűr Bolygó Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Űrhajós Asztronauta Űrhajó Világűr Bolygó Poszter
  • Űrhajós Asztronauta Űrhajó Világűr Bolygó Poszter
Törlés
  

Űrhajós Asztronauta Űrhajó Világűr Bolygó Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Űrhajós Asztronauta Űrhajó Világűr Bolygó Poszter többféle változatban rendelhető.

Űrhajós Asztronauta Űrhajó Világűr Bolygó Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Űrhajós Asztronauta Űrhajó Világűr Bolygó Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Űrhajós Asztronauta Űrhajó Világűr Bolygó Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Űrhajós Asztronauta Űrhajó Világűr Bolygó Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Űrhajós Asztronauta Űrhajó Világűr Bolygó Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Űrhajós Asztronauta Űrhajó Világűr Bolygó Poszter faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.