Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Szív Fák Napsugár Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Szív Fák Napsugár Poszter
  • Szív Fák Napsugár Poszter
Törlés
  

Szív Fák Napsugár Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Szív Fák Napsugár Poszter többféle változatban rendelhető.

Szív Fák Napsugár Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Szív Fák Napsugár Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Szív Fák Napsugár Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Szív Fák Napsugár Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Szív Fák Napsugár Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Szív Fák Napsugár Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_K8EV3O8A Kategóriák: , Címkék: ,
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.