Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Sivatag Homok Dűne Nap Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Sivatag Homok Dűne Nap Poszter
Törlés
  

Sivatag Homok Dűne Nap Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Sivatag Homok Dűne Nap Poszter többféle változatban rendelhető.

Sivatag Homok Dűne Nap Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Sivatag Homok Dűne Nap Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Sivatag Homok Dűne Nap Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Sivatag Homok Dűne Nap Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Sivatag Homok Dűne Nap Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Sivatag Homok Dűne Nap Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_Z35JR3UD Kategóriák: , Címke:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.