Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Százszorszép Virág Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Százszorszép Virág Poszter
  • Százszorszép Virág Poszter
Törlés
  

Százszorszép Virág Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Százszorszép Virág Poszter többféle változatban rendelhető.

Százszorszép Virág Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Százszorszép Virág Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Százszorszép Virág Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Százszorszép Virág Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Százszorszép Virág Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Százszorszép Virág Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_1X11U3XY Kategóriák: , Címke:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.