Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Pöttyös Pillangó Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Pöttyös Pillangó Poszter
  • Pöttyös Pillangó Poszter
Törlés
  

Pöttyös Pillangó Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Pöttyös Pillangó Poszter többféle változatban rendelhető.

Pöttyös Pillangó Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Pöttyös Pillangó Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Pöttyös Pillangó Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Pöttyös Pillangó Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Pöttyös Pillangó Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Pöttyös Pillangó Poszter faliképpel.

Cikkszám: N/A Kategória:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.