Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Patak Víz Szikla Kövek Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Patak Víz Szikla Kövek Poszter
Törlés
  

Patak Víz Szikla Kövek Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Patak Víz Szikla Kövek Poszter többféle változatban rendelhető.

Patak Víz Szikla Kövek Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Patak Víz Szikla Kövek Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Patak Víz Szikla Kövek Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Patak Víz Szikla Kövek Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Patak Víz Szikla Kövek Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Patak Víz Szikla Kövek Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_R24RLF7V Kategóriák: , Címkék: ,
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.