Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Papagáj Trópusi Madár Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Papagáj Trópusi Madár Poszter
  • Papagáj Trópusi Madár Poszter
Törlés
  

Papagáj Trópusi Madár Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Papagáj Trópusi Madár Poszter többféle változatban rendelhető.

Papagáj Trópusi Madár Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Papagáj Trópusi Madár Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Papagáj Trópusi Madár Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Papagáj Trópusi Madár Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Papagáj Trópusi Madár Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Papagáj Trópusi Madár Poszter faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.