Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Óceán és Part Felülről Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Óceán és Part Felülről Poszter
  • Óceán és Part Felülről Poszter
Törlés
  

Óceán és Part Felülről Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Óceán és Part Felülről Poszter többféle változatban rendelhető.

Óceán és Part Felülről Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Óceán és Part Felülről Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Óceán és Part Felülről Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Óceán és Part Felülről Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Óceán és Part Felülről Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Óceán és Part Felülről Poszter faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.