Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Nyár Fehér Homokpart Tenger Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Nyár Fehér Homokpart Tenger Poszter
  • Nyár Fehér Homokpart Tenger Poszter
Törlés
  

Nyár Fehér Homokpart Tenger Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Nyár Fehér Homokpart Tenger Poszter többféle változatban rendelhető.

Nyár Fehér Homokpart Tenger Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Nyár Fehér Homokpart Tenger Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Nyár Fehér Homokpart Tenger Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Nyár Fehér Homokpart Tenger Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Nyár Fehér Homokpart Tenger Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Nyár Fehér Homokpart Tenger Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_XA83VO67 Kategóriák: , Címke:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.