Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Hegygerinc Színes Ég Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Hegygerinc Színes Ég Poszter
Törlés
  

Hegygerinc Színes Ég Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Hegygerinc Színes Ég Poszter többféle változatban rendelhető.

Hegygerinc Színes Ég Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Hegygerinc Színes Ég Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Hegygerinc Színes Ég Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Hegygerinc Színes Ég Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Hegygerinc Színes Ég Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Hegygerinc Színes Ég Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_IKT8Z9GT Kategóriák: , , Címke:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.