Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Falikép Narancssárga Lamborghini Sportkocsi Sportautó Vászonkép

60 312 Ft-tól 50 787 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, és falra akasztható állapotban küldjük el. Anyagai tartósak, színei élesek.

Kivitel: 1 Részes Vászonkép
  • Falikép Narancssárga Lamborghini Sportkocsi Sportautó Vászonkép
  • Falikép Narancssárga Lamborghini Sportkocsi Sportautó Vászonkép
Törlés
  

Falikép Narancssárga Lamborghini Sportkocsi Sportautó Vászonkép a tökéletes fali dekoráció, többféle változatban. Rendeld meg kedvező áron, házhozszállítással.

Válasz tökéletes lakásdekorációt otthonodba. Falikép Narancssárga Lamborghini Sportkocsi Sportautó Vászonkép egy nagyszerű ötlet, amellyel gyorsan feldíszítheted otthonod bármelyik helyiségét.

Falikép Narancssárga Lamborghini Sportkocsi Sportautó Vászonkép falikép jól mutathat a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Falikép Narancssárga Lamborghini Sportkocsi Sportautó Vászonkép örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Falikép Narancssárga Lamborghini Sportkocsi Sportautó Vászonkép prémium minőségű, pamut vászonra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Falikép Narancssárga Lamborghini Sportkocsi Sportautó Vászonkép térhatást keltve igazán szép dekoráció lakásod számára, nem tükröződik, minden szögből jól kivehetően látszik, és gyerekjáték a falra helyezni.

Hogyan és miből készül a vászonkép

A kiváló minőségű, 100% pamut, selyemfényű vászon, 2 cm széles fa keretre van kifeszítve (vakráma), így a faltól eltávolodva, igazán szembetűnő díszként szolgál. A vakráma fa kerete jó minőségű, időtálló fenyőfa.

Falikép Narancssárga Lamborghini Sportkocsi Sportautó Vászonkép hangsúlyos textúrával, magas szín intenzitással és kontraszttal rendelkezik.

Falikép Narancssárga Lamborghini Sportkocsi Sportautó Vászonkép tisztítása

Enyhén vizes ronggyal tisztítható. Rugalmas és nem szakad.

Falikép Narancssárga Lamborghini Sportkocsi Sportautó Vászonkép falra rögzítése

Falikép Narancssárga Lamborghini Sportkocsi Sportautó Vászonkép falra rögzítése egyszerű. Egy csavarra vagy szegre akasztva a fakeret ráfekszik a falra, így a függesztés diszkrét, és nem látható.

Modern és hagyományos otthonok tartós díszeként, és hangulatteremtő elemeként szolgál, ez a szépen elkészített Falikép Narancssárga Lamborghini Sportkocsi Sportautó Vászonkép fali dísz.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Falikép Narancssárga Lamborghini Sportkocsi Sportautó Vászonkép faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.