🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Naprendszer Galaxis Univerzum Világűr Bolygók Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Naprendszer Galaxis Univerzum Világűr Bolygók Poszter
  • Naprendszer Galaxis Univerzum Világűr Bolygók Poszter
Törlés
  

Naprendszer Galaxis Univerzum Világűr Bolygók Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Naprendszer Galaxis Univerzum Világűr Bolygók Poszter többféle változatban rendelhető.

Naprendszer Galaxis Univerzum Világűr Bolygók Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Naprendszer Galaxis Univerzum Világűr Bolygók Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Naprendszer Galaxis Univerzum Világűr Bolygók Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Naprendszer Galaxis Univerzum Világűr Bolygók Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Naprendszer Galaxis Univerzum Világűr Bolygók Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Naprendszer Galaxis Univerzum Világűr Bolygók Poszter faliképpel.

Falikép saját fotóból

Szeretnél saját fotóból vászonképet vagy posztert készíteni?

Töltsd fel a fotód ide →

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.