Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Kutya Tengerpart Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Kutya Tengerpart Poszter
  • Kutya Tengerpart Poszter
Törlés
  

Kutya Tengerpart Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Kutya Tengerpart Poszter többféle változatban rendelhető.

Kutya Tengerpart Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Kutya Tengerpart Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Kutya Tengerpart Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Kutya Tengerpart Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Kutya Tengerpart Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Kutya Tengerpart Poszter faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.