Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Ködös Tájkép Hegyek Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Ködös Tájkép Hegyek Poszter
Törlés
  

Ködös Tájkép Hegyek Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Ködös Tájkép Hegyek Poszter többféle változatban rendelhető.

Ködös Tájkép Hegyek Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Ködös Tájkép Hegyek Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Ködös Tájkép Hegyek Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Ködös Tájkép Hegyek Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Ködös Tájkép Hegyek Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Ködös Tájkép Hegyek Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_DTUEPSGF Kategóriák: , , Címkék: ,
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.