Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Falikép Kastély Erőd Mont Saint-Michel Franciaország Vászonkép

60 312 Ft-tól 50 787 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, és falra akasztható állapotban küldjük el. Anyagai tartósak, színei élesek.

Kivitel: 1 Részes Vászonkép
  • Falikép Kastély Erőd Mont Saint-Michel Franciaország Vászonkép
  • Falikép Kastély Erőd Mont Saint-Michel Franciaország Vászonkép
Törlés
  

Falikép Kastély Erőd Mont Saint-Michel Franciaország Vászonkép a tökéletes fali dekoráció, többféle változatban. Rendeld meg kedvező áron, házhozszállítással.

Válasz tökéletes lakásdekorációt otthonodba. Falikép Kastély Erőd Mont Saint-Michel Franciaország Vászonkép egy nagyszerű ötlet, amellyel gyorsan feldíszítheted otthonod bármelyik helyiségét.

Falikép Kastély Erőd Mont Saint-Michel Franciaország Vászonkép falikép jól mutathat a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Falikép Kastély Erőd Mont Saint-Michel Franciaország Vászonkép örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Falikép Kastély Erőd Mont Saint-Michel Franciaország Vászonkép prémium minőségű, pamut vászonra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Falikép Kastély Erőd Mont Saint-Michel Franciaország Vászonkép térhatást keltve igazán szép dekoráció lakásod számára, nem tükröződik, minden szögből jól kivehetően látszik, és gyerekjáték a falra helyezni.

Hogyan és miből készül a vászonkép

A kiváló minőségű, 100% pamut, selyemfényű vászon, 2 cm széles fa keretre van kifeszítve (vakráma), így a faltól eltávolodva, igazán szembetűnő díszként szolgál. A vakráma fa kerete jó minőségű, időtálló fenyőfa.

Falikép Kastély Erőd Mont Saint-Michel Franciaország Vászonkép hangsúlyos textúrával, magas szín intenzitással és kontraszttal rendelkezik.

Falikép Kastély Erőd Mont Saint-Michel Franciaország Vászonkép tisztítása

Enyhén vizes ronggyal tisztítható. Rugalmas és nem szakad.

Falikép Kastély Erőd Mont Saint-Michel Franciaország Vászonkép falra rögzítése

Falikép Kastély Erőd Mont Saint-Michel Franciaország Vászonkép falra rögzítése egyszerű. Egy csavarra vagy szegre akasztva a fakeret ráfekszik a falra, így a függesztés diszkrét, és nem látható.

Modern és hagyományos otthonok tartós díszeként, és hangulatteremtő elemeként szolgál, ez a szépen elkészített Falikép Kastély Erőd Mont Saint-Michel Franciaország Vászonkép fali dísz.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Falikép Kastély Erőd Mont Saint-Michel Franciaország Vászonkép faliképpel.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címke:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.