Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Idegen Bolygók Világűr Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Idegen Bolygók Világűr Poszter
  • Idegen Bolygók Világűr Poszter
Törlés
  

Idegen Bolygók Világűr Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Idegen Bolygók Világűr Poszter többféle változatban rendelhető.

Idegen Bolygók Világűr Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Idegen Bolygók Világűr Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Idegen Bolygók Világűr Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Idegen Bolygók Világűr Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Idegen Bolygók Világűr Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Idegen Bolygók Világűr Poszter faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.