Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Hold Galaxis Univerzum Bolygó Föld Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Hold Galaxis Univerzum Bolygó Föld Poszter
Törlés
  

Hold Galaxis Univerzum Bolygó Föld Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Hold Galaxis Univerzum Bolygó Föld Poszter többféle változatban rendelhető.

Hold Galaxis Univerzum Bolygó Föld Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Hold Galaxis Univerzum Bolygó Föld Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Hold Galaxis Univerzum Bolygó Föld Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Hold Galaxis Univerzum Bolygó Föld Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Hold Galaxis Univerzum Bolygó Föld Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Hold Galaxis Univerzum Bolygó Föld Poszter faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.