Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Föld Bolygó Világűr Galaxis Univerzum Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Föld Bolygó Világűr Galaxis Univerzum Poszter
Törlés
  

Föld Bolygó Világűr Galaxis Univerzum Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Föld Bolygó Világűr Galaxis Univerzum Poszter többféle változatban rendelhető.

Föld Bolygó Világűr Galaxis Univerzum Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Föld Bolygó Világűr Galaxis Univerzum Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Föld Bolygó Világűr Galaxis Univerzum Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Föld Bolygó Világűr Galaxis Univerzum Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Föld Bolygó Világűr Galaxis Univerzum Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Föld Bolygó Világűr Galaxis Univerzum Poszter faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.