Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Falikép Buddha Vászonkép

60 312 Ft-tól 50 787 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, és falra akasztható állapotban küldjük el. Anyagai tartósak, színei élesek.

Kivitel: 1 Részes Vászonkép
  • Falikép Buddha Vászonkép
  • Falikép Buddha Vászonkép
Törlés
  

Falikép Buddha Vászonkép a tökéletes fali dekoráció, többféle változatban. Rendeld meg kedvező áron, házhozszállítással.

Válasz tökéletes lakásdekorációt otthonodba. Falikép Buddha Vászonkép egy nagyszerű ötlet, amellyel gyorsan feldíszítheted otthonod bármelyik helyiségét.

Falikép Buddha Vászonkép falikép jól mutathat a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Falikép Buddha Vászonkép örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Falikép Buddha Vászonkép prémium minőségű, pamut vászonra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Falikép Buddha Vászonkép térhatást keltve igazán szép dekoráció lakásod számára, nem tükröződik, minden szögből jól kivehetően látszik, és gyerekjáték a falra helyezni.

Hogyan és miből készül a vászonkép

A kiváló minőségű, 100% pamut, selyemfényű vászon, 2 cm széles fa keretre van kifeszítve (vakráma), így a faltól eltávolodva, igazán szembetűnő díszként szolgál. A vakráma fa kerete jó minőségű, időtálló fenyőfa.

Falikép Buddha Vászonkép hangsúlyos textúrával, magas szín intenzitással és kontraszttal rendelkezik.

Falikép Buddha Vászonkép tisztítása

Enyhén vizes ronggyal tisztítható. Rugalmas és nem szakad.

Falikép Buddha Vászonkép falra rögzítése

Falikép Buddha Vászonkép falra rögzítése egyszerű. Egy csavarra vagy szegre akasztva a fakeret ráfekszik a falra, így a függesztés diszkrét, és nem látható.

Modern és hagyományos otthonok tartós díszeként, és hangulatteremtő elemeként szolgál, ez a szépen elkészített Falikép Buddha Vászonkép fali dísz.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Falikép Buddha Vászonkép faliképpel.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.