Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Bolygók Galaxis Univerzum Világűr Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Bolygók Galaxis Univerzum Világűr Poszter
Törlés
  

Bolygók Galaxis Univerzum Világűr Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Bolygók Galaxis Univerzum Világűr Poszter többféle változatban rendelhető.

Bolygók Galaxis Univerzum Világűr Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Bolygók Galaxis Univerzum Világűr Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Bolygók Galaxis Univerzum Világűr Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Bolygók Galaxis Univerzum Világűr Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Bolygók Galaxis Univerzum Világűr Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Bolygók Galaxis Univerzum Világűr Poszter faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.